Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Fotograf - fotografier - fotokunst - fotobok - bilder av #mindscape, #landscape and #cityscape

Kjære Akerselva

Tre formater

Størrelsen på bildene har stor betydning for hvordan vi oppfatter innholdet. Noen fotografier får mening på en liten mobilskjerm, mens andre igjen må blåses opp slik at vi nærmest må gå inn i dem for at de skal gjøre inntrykk. Ofte er det en følelsessak som bestemmer hva som er det beste i tillegg til motiv, nært eller fjernt, fargesterkt eller avdempet. Selvsagt er rommet bildet skal henge i også avgjørende.


Foreløpig har jeg holdt meg til formatene du finner nedenfor. I nettbutikken vil du ikke finne alle bildene lagt inn i alle tre størrelsene. Det ville blitt for omfattende og uoversiktlig. Du vil heller ikke finne bilder med de virkelig store målene der. Om du har lyst til at vi sammen skal utforske formater, så ta kontakt for en prat om mulighetene.

Det minste formatet jeg bruker mye er 10x15cm (10x10 kvadratisk) montert i A4-passepartout. Disse bildene skriver jeg ut med en Epson SC P800 på Epson Archival Matte, et papir som er ment for å vare lenge, med avstemte farger eller rike gråtoner i hvis det sort og hvitt.


Prisklasse kr. 450,- til 550,-. Om du ikke finner bildet du ønsker i nettbutikken, er det bare å ta kontakt.

Mellomstørrelsen er A2 med lengste side 59,4cm (42x42 kvadratisk). Papiret her er Canson Edition Etching Rag 310g som gir et kraftig og kontrastrikt uttrykk. I svart/hvitt er gråtonene detaljrike og bestemte. Disse bildene skriver jeg også ut på min Epson SC P800.


Priser mellom kr. 2.800,- og 4.200,-.


Bildene kan monteres inn i rammer som er spesialdesignet for formatet med ytre mål 69,5 x 52 cm. Designet av Volker-Michael Mika og utført av Det gylne snitt med refleksfritt glass er dette kvalitet til kr 2.800,-. 

Den største størrelsen trykkes på aluminium med hvit bakgrunn. Foreløpig har jeg holdt meg til formater med lengste side 120cm (100x100 kvadratisk). Bildene på aluminium har foreløpig FotoPhono Imaging forsynt meg med, til stor glede for dem som har dem på veggene.


Priser fra kr. 9.800,- til 11.000,-.


Om du ønsker større bilder eller du ikke finner bildet i dette formatet i nettbutikken, er det bare å ta kontakt. 

Veien videre:

Her kan du komme hjem til første siden, 

eller du kan gå inn i nettbutikken

Om du ønsker å vite mer, er det bare å ta kontakt.